Öbarna's Dagbok

Öbarna's Dagbok

Här kan du läsa om livet på Öbarna's Kennel i allmänhet
och Doris valpar i synnerhet.

2007-09-07 Båttur

DagbokenPosted by Marie Torgersson Sunday, September 09 2007 22:21:35
Denna fredag var vi på båttur med "Dolores".
Med Magda i spetsen begav vi oss ner till båten, hon ÄLSKAR detta. I med alla hundar fika och folk. Det är sten som ÄLSKAR dessa utflykter ungefär lika mycket som Magda. Vi begav oss norröver till en holme och langade iland alla hundar fika och folk. gick en sväng för att reka. Iris rullade sig i skit och fick tångbad av Isak för att bli presentabel igen.
Efter fika så var det samma prosedur igen fast omvänt. Douglas la sig längst ner i fören och somnade. Märy tyckte det var ÄCKLIGT men ville ändå ligga uppe på toften. Magda såg det helt naturligt att utnyttja Isak som bekväm sittplats, genom att helt enkelt kliva över och sätta sig i knät på honom. Ella som var med för första gången tyckte det var spännande och Doris o Iris gillar att fara på havet också.

Det var en skön tur i härlig septemberluft och jag är glad att jag lät mig övertalas att åka med, efter flera dagar inomhus jobbande med klubbtidningen.

Må väl allesamman/MarieBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image

  • Comments(0)//dagboken.obarnas.se/#post35