dagbok 2010

dagbok 2010

Öbarna's Dagbok 2010

Öbarna's "Dagbok" 2010

sommar 2010

UtställningarPosted by Marie Torgersson Mon, July 26, 2010 22:57:04
Efter Danmark var det dags för Borås.
FBK Specialutställning 3/7

Rekordmånga anmälningar över 170 frallor på ett och samma ställe!
Mona och Iris fick nöja sig med släta ettor idag bedömda av Mr Neil Birks Ola kom 2 i BHKL och det blev vi glada över! Lilly bedömdes av Pattie Sosa och vann över Iris storasyster Scottie från Norge, och blev bästa veteran. Vi har fått fin bild från Mr Neil Birks, tack så mycket för detta. Vi hade också en Uppfödargrupp och kom trea med den av sex deltagande.

Det var kul att så många av våra valpköpare ville komma och vara med Tack för detta allesamman! Mollie ("Ettan") var den av småvalparna som hängde med längst den här dagen med att bli 3 med HP i Valpklassen, Grattis!

På kvällen vid grillen fick Lilly ännu ett fint pris, en pokal som Ingalill och Stig Bodhéns tik "Pyttan" vunnit i Berlin för många år sedan, det var verkligen roligt att få den! och Mamma som var krasslig och inte kunde följa med blev jätteglad när vi kom hem med denPå söndagen var det dags för SKK utställningen Domare Björn Einarsve hade ett styvt jobb med många anmälningar idag också.
Ola kom 4 BHKL idag Mona och Iris släta ettor idag också Lilly Bästa veteran igen före Scotty och sedan också BTKL-R! Det var verkligen kul, domaren sa att han önskade han fått träffa henne tidigare i hennes liv ;) hon gillar verkligen detta.
Idag Hade Iris avelsgrupp och hon fick 1 HP Bästa grupp med Ola Mona Ester och Selma.
Vi ställde också upp med uppfödargrupp där Lilly fick ingå och då vann vi! 1 HP Bästa grupp av fyra.
Tack för att ni stannade och gjorde detta möjligt det är guld för en uppfödare att ha valpköpare som vill hänga med och tycker att det är kul!

Vilken helg!