dagbok 2010

dagbok 2010

Öbarna's Dagbok 2010

Öbarna's "Dagbok" 2010

Världsvinnarutställningen

UtställningarPosted by Marie Torgersson Mon, June 28, 2010 11:05:15
Världs Vinnar Utställning i Herning DK 2010!

Vi har firat en annorlunda Midsommar i år!
Vi lämnade ett Rörö som laddade för midsommar kl 2 på torsdagsnatten det var bara vi och Maria, vår veterinär som åkte med denna färja, hon skulle in och ta emot hundar på Landvetter och vi skulle ju börja ta oss ner till Varberg för vidare transport till DK och Herning.

Vi hade nog tänkt fira lite midsommar men efter resan och innan allt var fixat och trixat på campingen så var vi ganska slut, vid tio drog vi för gardinerna och slocknade för natten, så Sten har sillburken med sig hem igen :)

Lördagen var en spännande dag och den startade med Mona som fick Ecxellent! det var så roligt!

Sedan förstod man att det skulle köra ihop sig med Veterantik och öppen klass hanar så Ragna tog hand om Ola TACK! jag hade blivit för nervös där tror jag, det var skönt att slippa oroa sig för om man skulle hinna.

Lilly dundrade in i ringen i vanlig ordning och såg ut att gilla läget, man behöver ju inte precis dra runt henne ;) och den gamla fick en fin fin titel på ålderns höst VWW-10!
Åh vad jag är glad för det! Hon är ju från min allra första kull och blir 10 år om knappt två veckor.


Ola då, han och Ragna hade lyckats med konststycket att få Excellent i en klass där mer än hälften åkte ut med andra valörer så vi är väldigt nöjda och glada med helgen och trevligt sällskap vid ringen och på resan hade vi också.

Mer bilder kommer senare.