Öbarna's År 2008

Öbarna's År 2008

Öbarna's Kennel Rörö

Här har jag för avsikt att delge er en del av livet här på Rörö med hundarna i fokus.

Tjuvstartar nyårsafton 2007

NyårsvalparPosted by Marie Torgersson Sat, January 05, 2008 00:03:16
Ja tänk vad de små damerna hade på lut inför det gamla årets slut och det nya årets början!
Blog Image
Märy 071230Blog Image
Iris 071230

Märy startade, med att önska gott slut på År 2007 genom att leverera fyra valpar på självaste Nyårsafton. Två hanar och en tik finns med i valplådan nu, alla i pappa Caesars färg.
Blog Image
Vi hade väl förspänt med löfte om alldeles otrolig service på Västra djursjukhuset, vi behövde som tur var inte väcka veterinären Robert som var ledig och låg hemma och sov, vi klarade av att tajma öppettiden istället. TACK Sara (Tyra och Tovas matte) och veterinär Ann-Marie Kjellgren som arbetade denna helg för all hjälp och trevligt bemötande.
Blog ImageBlog Image
Ja så hade vi klarat av detta och hämtade upp vår kompis Kerstin som skulle fira Nyår med oss, och ställde kosan hemåt. Väl hemkomna så installerades mor och barn i ”valprummet” som Isak fått flytta ut ifrån under muttrande protester, han hade ju precis flyttat in i detta nymålade fina rum ☺, sånt är livet. Iris tyckte detta var så spännande att hon hoppade ner i IKEAs blå påse som vi haft med full av bäddar och filtar för att hålla värmen i bilen, och börja bädda lite oroväckande.
Blog ImageFortsättning följer...

  • Comments(0)//dagbok2008.obarnas.se/#post1